Metsänhoitoyhdistykset saavat reaaliaikaisen fiilismittauksen

 

Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy ja Vibemetrics ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sopimus tuo Vibemetrics fiilismittauksen metsänhoitoyhdistyksien käytettäväksi ja mahdollistaa yhtenäisen näkymän arjen tuntemuksiin ja puheenaiheisiin.

”Fiilismittarin avulla saadaan reaaliaikaista tietoa niin onnistumisista kuin mahdollisista toiminnan epäkohdistakin. Kehityskohteisiin päästään käsiksi ennen kuin syntyy edes varsinaista ongelmaa”, sanoo MHYP toimitusjohtaja Jouni Tiainen.

Vibemetrics on ainutlaatuinen palvelu, jossa työntekijät voivat anonyymisti kertoa, miltä heistä tuntuu ja miksi. Se on arjen työssä aina mukana ja mahdollistaa paremman ymmärryksen siitä, mitä organisaation eri yksiköissä tapahtuu. Kaikki näkevät toistensa nimettömät kommentit ja voivat reagoida sekä lisätä toimenpiteitä kommentteihin. Toimintamalli luo läpinäkyvyyttä ja kasvattaa organisaation nopeutta reagoida muutoksiin.

”Haluamme tukea metsänhoitoyhdistysten kehittämistä ja työntekijöiden hyvinvointia. Vibemetrics tarjoaa keinon tarttua nopeasti arjen työhön ja ympäristöön liittyviin asioihin”, kertoo Vibemetricsin toimitusjohtaja Mikko Ruokojoki.

MTK:n elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakola kertoo, että yhteistyösopimukseen päädyttiin Metsämiesten säätiön rahoittamassa hyvinvointihankkeessa tehtyjen kokeilujen perusteella. Hankkeessa haettiin uusia keinoja metsänhoitoyhdistysten kehittämiseksi.

Yhteistyösopimus tarjoaa metsänhoitoyhdistyksille erityisalennuksen, mikäli palvelun käytöstä sovitaan 30.9.2017 mennessä. Lisäksi metsänhoitoyhdistykset saavat lisäominaisuuksia käyttöön yhteistyösopimuksen kautta.

 

Lisätiedot

Vibemetrics Oy
Toimitusjohtaja Mikko Ruokojoki
Puhelin 0400-709319
mikko.ruokojoki@vibemetrics.com
vibemetrics.com

Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy
Toimitusjohtaja Jouni Tiainen
Puhelin 0400-158369
jouni.tiainen@mhy.fi
mhy.fi