HUS on solminut sopimuksen Vibemetricsin Fiilismittarin ja 360-esimiesarvioinnin käytöstä

HUS

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) on solminut sopimuksen Vibemetrics Oy:n kanssa Fiilismittarin ja esimiesten 360-arviointien käytöstä. Sopimus allekirjoitettiin 20.2.2020. HUSissa työskentelee 25 000 ammattilaista ja HUS vastaa 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoidosta. HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja.

Sopimus perustuu 13.8.2019 julkaistuun kilpailutukseen, jossa HUS Kuntayhtymä on kilpailuttanut Esimiesten 360 –arviointipalvelut ja fiilismittaripalvelut henkilöstökokemuksen mittaamiseen. HUS panostaa organisaation, esimiestyön ja johtamisen kehittämiseen. HUS haluaa tarjota esimiehille helppokäyttöisen ja selkeän tavan yksikön ilmapiirin mittaamiseen sekä esimiestyön osaamisen arviointiin ja kehittämiseen.

”Mahtavaa, että voimme auttaa kuuntelemaan näin tärkeätä työtä tekeviä ihmisiä. ”, kertoo Vibemetricsin toimitusjohtaja Mikko Ruokojoki.

HUS aluekartta ja HUS toimipisteet HUS alueet ja toimipisteet.

Fiilismittari

HUS Fiilismittarin tavoitteena on kerätä tiiviillä aikataululla ja lyhyillä kyselyillä tietoa eri organisaation osien ja -yksiköiden ilmapiiristä ja tukea sen kehittämistä. Vibemetrics Oy toimittaa palvelun Fiilismittari™ -palvelullaan, jonka ominaisuudet määritellään HUSin tarpeiden mukaisesti.

Esimiesten ja asiantuntijoiden 360-arviointi

HUSin esimiestyön ja johtamisen kehittämisessä voidaan hyödyntää tarvittaessa esimiehille tarkoitettua 360 –arviointia. Vibemetrics Oy toimittaa palvelun Vibemetrics 360 -palvelullaan, jonka kysymykset ja raportit määritellään HUSin tarpeiden mukaisesti.


Miksi fiilismittaus toimii?

Fiilismittaus on erilainen kuin perinteinen kysely. Se on vuorovaikutteinen mittaus, joka antaa vastaajalle mahdollisuuden osallistua. Tilaa ilmainen opas ”Miksi fiilismittaus toimii”, jos aihe kiinnostaa.