Fiilismittaus perustuu vuorovaikutukseen, dialogiin ja reaaliaikaisuuteen. Periaatteemme on, että palvelu antaa aina osallistujalle.
Fiilismittari toimii suoran vaikuttamisen kanavana ja mahdollistaa vuorovaikutuksen. Varsinkin etätyön lisääntymisen myötä yhteisöllisyyden tarve kasvaa.
Kun pyydät ihmisiä vastaamaan, kilpailet heidän ajastaan. Ihmisille on tärkeää kertoa heille merkityksellisistä asioista helposti ja nopeasti.
Toisin kuin perinteisissä henkilöstökyselyissä, fiilismittauksessa tulokset nähdään heti ja ihmisille jää kokemus, että asiat muuttuvat.
Palvelu tunnistaa liiketoimintaan ja työhyvinvointiin liittyvät kriittiset tekijät reaaliajassa tiimi-, yksikkö- ja organisaatiotasolla.
Siitä mikä toimii ja mitä asioita täytyy kehittää.
Palvelu toimii myös mobiilisti ja sillä on oma appi.
Teemat voivat liittyä vaikka johtamiseen, muutoksen läpivientiin, kehittämiseen, asiakaskokemukseen tai palautteeseen aina tapahtumista uusiin toimitiloihin. Palvelulla voidaan mitata myös työhyvinvoinnin viittä tekijää.
Vastaus annetaan vain yhteen väitteeseen tai kysymykseen kerrallaan. Mittaus voidaan toteuttaa esimerkiksi viikoittain vaihtuvin väittein. Vain mittaamalla varmistetaan muutos.
Mittarissa kysytään esimerkiksi ”Mikä fiilis?” tai pyydetään vastaamaan positiiviseen väitteeseen hymiöllä. Vastaukseen voi liittää kommentin. Väitteet tai kysymykset räätälöidään organisaatiokohtaisesti.
Kommentit ja visuaaliset raportit ovat avoimia kaikille käyttäjille. Kommenttiin voi vastata tai sitä voi äänestää. Myös kahdenvälinen chat on mahdollinen. Sisällön analysoinnissa käytetään hyödyksi koneoppimista ja tekoälyä.
Esittelemme mielellämme tuotetta ja mietimme millä tavalla teidän
organisaationne voisi hyötyä siitä.