Yhteys

Mikko Ruokojoki

Founder, CEO, Tech lead

Karoliina Jarenko

Co-Founder, Content and marketing

Mikko on nörtti sanan kaikissa upeissa merkityksissä. Ennen paneutumistaan henkilöstön mittaamisen ja kuuntelemisen saloihin hän on tehnyt mittavan uran ohjelmistokehittäjänä. Erään kerran hän sai työskennellä oikein erityisen hyvän tiimin kanssa. Tällä tiimillä oli tapana seurata  projektin etenemistä koskevien mittareiden ohella fiilistä, ja fiiliksellä vieläpä näytti oleva merkittävä vaikutus siihen, miten työ eteni. Ja siitä se ajatus sitten lähti! 

Karoliinan tausta on yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa, mutta hän on myös toisen sukupolven organisaatiokonsultti ja työskennellyt pitkään yritysvalmentajana.  Hänen kirjansa työelämän murroksesta, sisäisen motivaation johtamisesta, itseohjautuvuudesta ja oman oppimisen johtamisesta ovat nostaneet nämä teemat organisaatioiden kehittämisen agendalle ja inspiroineet tuhansia johtajia ja HR-ammattilaisia rakentamaan inklusiivisempia oppivia organisaatioita. 

p. +358 40 070 9319
mikko.ruokojoki@vibemetrics.com

p. +358 50 57 58 487
karoliina.jarenko@vibemetrics.com

Sijoittajamme

Tässä ovat sijoittajamme, jotka mentoroivat meitä ja tukevat kasvuamme. 

Ali Omar

LL, MBA

Janne Jormalainen

DI

Reima Linnanvirta

OTM

Ali on hallitusammattilainen, intohimoinen yrittäjä, lääkari, MBA, enkelisijoittaja ja teknologian harrastaja. Hänellä on kokemusta menestyvän liiketoiminnan kasvattamisesta terveydenhoitoalalla. Hän on palvellut eri muodoissa suomalaista julkista sektoria yli 15 vuotta. Hänen intohimonsa on auttaa yrittäjiä menestymään ja kasvamaan.

Janne on sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja. Hän toimii hallituksen puheenjohtajana viidessä kasvuyrityksessä. Janne aloitti uransa isoissa yrityksissä. Nokialla hän vastasi useista yksiköistä, ja oli vastuussa mm. 850 M€ liiketoiminnasta. Janne on työskennellyt yrittäjänä eri aloilla ja perustanut useita yrityksiä. Hän on asunut ja työskennellyt Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Kakkois-Aasiassa.

Reima on hallitusammattilainen ja enkelisijoittaja, jolla on laaja tuntemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, varainhoidosta ja juridiikasta. Hänellä on kokemusta menestyvän liiketoiminnan rakentamisesta juridiikkaan ja liiketoiminnan konsultointiin liittyen.

Aloita tästä