Helsingin kaupungin palvelut

Tältä sivulta saat tietoa mitä palveluita Helsingin kaupungilla on saatavilla Vibemetricsiltä.

Fiilismittari®

Fiilismittarin avulla seuraat yleistä ilmapiiriä ja pyydät vapaita kommentteja näkymää rikastamaan. Henkilöstösi voi vastata toisten kommentteihin ja ilmasta kommentin tärkeyttä tykkäämällä siitä.

Fiilari

Fiilari on Helsingin kaupungin uudistettu henkilöstökysely, jolla mitattiin ensimmäisen kerran vuonna 2021. Fiilarilla mitataan joka toinen vuosi, vuonna 2022 käytetään Kunta10-kyselyä. Lue uutinen liittyen Fiilariin.

Pulssi

Pulssi on jokaisen yksikön käytettävissä oleva palvelu, jonka Helsingin kaupunki on kilpailuttanut. Pulssi voi sisältää mitä vain kysymyksiä koet tällä hetkellä tarpeelliseksi. Meillä on myös valmiita kysymyspatteristoja esimerkiksi oppimiskulttuurin vahvistamiseen, itse- ja yhteisöohjautuvuuden kehittämiseen ja johtamista koskevan palautteen keräämiseen.

Retro

Retro, eli retrospektiivi, on sessio, jossa työyhteisö katsoo peruutuspeiliin ja pohtii, mikä on mennyt hyvin, mikä huonosti, mitä on opittu ja mitä tehdään jatkossa toisin. Vibemetric-palvelussa toteutat retron digitaalisesti, esimerkiksi etätyöpisteistänne käsin. Retrossa määritettyjä toimenpiteitä voidaan seurata Pulssi-kyselyn avulla.

Haluan kuulla lisää tai tilata yksikkööni jonkun näistä!

Ota suora yhteys Mikko Ruokojokeen / Vibemetrics Oy. Puhelin 0400-709319, mikko.ruokojoki@vibemetrics.com.

Saamme teille Pulssin pyörimään hyvin nopealla aikataululla.

Vinkkejä ja inspiraatiota uutiskirjeestämme?

Tulemme jatkossa julkaisemaan kahdesti kuussa uutiskirjettä ja blogia, joissa kerromme organisaatiokehittämisen uusista tuulista ja kiinnostavista yrityskeisseistä. Tilaa uutiset tästä.