Fiilismittari™

Sinun mielipiteesi on tärkeä, vaikuta ja osallistu työolojen kehittämiseen.

OAJ tarjoaa Vibemetrics Fiilismittarin jäsenetuna.

 


Opetusalan ammattijärjestö OAJ tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden Fiilismittari™ -palvelun käyttöön. Palvelu antaa mahdollisuuden oppia ja hyödyntää tietoa päätöksenteossa. OAJ on näyttänyt esimerkkiä, miten yhden ammattiryhmän työhyvinvointia ymmärretään ja kehitetään vuorovaikutteisella mittauksella. Palvelu on ollut käytössä lukuvuoden 2019-2020 ajan ja se on kerännyt valtavasti tietoa, viikoittain yli 4000 vastausta ja koko aikana 600 000 signaalia. 

Fiilismittari™ on käytössä lukuisissa organisaatioissa Suomessa ja ulkomailla.

Miten saan palvelun käyttööni?

OAJ:n jäsenenä olet saanut Fiilismittarista sähköpostia. Sähköposti on lähetetty 15.1.2020 ja sen otsikko on “Kutsu OAJ:n Työhyvinvoinnin lukuvuoden 2019-2020 fiilismittariin”. Kannattaa tarkistaa myös roskaposti, koska viesti on voinut livahtaa sinne. Sähköpostissa on linkki palvelun rekisteröintiin. Rekisteröinnin jälkeen saat palvelusta viestiä ja voit käyttää myös mobiilisovellusta.

 

Mikä Fiilismittari?

Fiilismittari™ on digitaalinen palvelu ihmisten osallistamiseen ja kuunteluun. Palvelu tunnistaa työhyvinvointiin liittyvät kriittiset tekijät reaaliajassa tiimi, yksikkö- ja organisaatiotasolla. 

Mittari antaa tietoa arjen kokemuksista, siitä mikä toimii ja mitä asioita täytyy kehittää.  Palvelu perustuu reaaliaikaiseen, anonyymiin, avoimeen ja luottamukselliseen dialogiin. Palvelu toimii myös mobiilisti ja sillä on oma appi.

Palvelulla voidaan tutkia haluttuja teemoja, jotka voivat liittyä vaikka johtamiseen, muutoksen läpivientiin, kehittämiseen, asiakaskokemukseen tai palautteeseen aina tapahtumista uusiin toimitiloihin. 

 

Miksi Fiilismittari?

Enemmän kuin perinteinen henkilöstökysely. Fiilismittaus perustuu vuorovaikutukseen, dialogiin ja reaaliaikaisuuteen. Periaatteemme on, että palvelu antaa aina osallistujalle. 

Palvelu lisää yhteisöllisyyttä ja parantaa työhyvinvointia. Se toimii suoran vaikuttamisen kanavana ja mahdollistaa vuorovaikutuksen. Varsinkin etätyön lisääntymisen myötä yhteisöllisyyden tarve kasvaa. 

Palvelu tuottaa arvoa organisaatiolle ja vastaajille. Kun pyydät ihmisiä vastaamaan, kilpailet heidän ajastaan. Ihmisille on tärkeää kertoa heille merkityksellisistä asioista helposti ja nopeasti. Palvelu tuottaa valtavasti tietoa ja ihmiset kokevat, että asioihin tartutaan. 

Tulokset ovat reaaliaikaisia. Toisin kuin perinteisissä henkilöstökyselyissä, fiilismittauksessa tulokset nähdään heti ja ihmisille jää kokemus, että asiat muuttuvat. Palvelu antaa organisaatiolle mahdollisuuden oppia ja kehittyä ketterästi.

Haluatko palvelun omaan työyhteisöösi?

Olethan yhteydessä, jos haluat käyttää Fiilismittaria™ työyhteisössäsi.Varaa esittely Tilaa opas

Yhdessä asiakkaidemme kanssa