Fiilismittari liitoille

Mitä jos liitto voisi kanavoida jäsenistönsä äänen…

…eikä antaisi vaikuttamismahdollisuuden mennä ohi.

Kerää ja jaa tietoa saman ammattiryhmän tai jäsenistön edustajien kesken. Fiilismittari™ sopii erinomaisesti työkaluksi selvittää jäsenistön tuntemuksia ja kasvattaa yhteisöllisyyttä. Palvelu toimii erityisen hyvin ammattiliitoissa, järjestöissä, urheiluliitoissa tai seuroissa.

Aja paremmin jäsenten asiaa. Palvelu antaa mahdollisuuden oppia ja hyödyntää tietoa päätöksenteossa. OAJ on näyttänyt esimerkkiä, miten yhden ammattiryhmän työhyvinvointia ymmärretään ja kehitetään vuorovaikutteisella mittauksella. Lue lisää.

Palvelu nostaa esiin ajankohtaiset asiat, onnistumiset ja epäkohdat, jolloin niihin voidaan tarttua. Palvelun avulla voidaan kysyä teemoihin liittyen vaihtuvia kysymyksiä. Vastaukset annetaan anonyymisti ja palvelu mahdollistaa vuorovaikutuksen. Tulokset näkyvät reaaliaikaisesti kaikille. Vain kysymällä ja mittaamalla voidaan kehittyä ja oppia.

Palvelu tuottaa valtavasti tietoa yhden ammattiryhmän työhyvinvoinnista. Tietoa voidaan hyödyntää vertailtaessa valtakunnallisesti ammattiryhmän sisäisiä eroja, vaikka alueellisesti tai organisaatioiden välillä.