Vibes Pulssi

Vibemetrics-palvelussa toteutat minkä tahansa henkilöstökyselyn modernilla tavalla.

Henkilöstö-kysely
Vibemetrics-palvelussa

Vibemetrics-palvelussa toteutat minkä tahansa henkilöstökyselyn modernilla tavalla.

Vibes Pulssi

Vibemetrics-palvelussa toteutat minkä tahansa henkilöstökyselyn modernilla tavalla.

Valmiit tai räätälöidyt kysymykset

Voimme käyttää olemassa olevia kysymyksiänne ja siirtää vanhan datanne Vibemetrics-palveluun. Autamme myös luomaan uusia kysymyksiä tarpeisiinne. Käytännössänne on myös satojen kysymysten kysymyspankkimme.

Tulokset reaaliajassa suoraan käyttäjille

Tulokset reaaliajassa suoraan käyttäjille

Tulokset reaaliajassa suoraan käyttäjille

Tulokset analysoidaan automaattisesti ja reaaliaikaisesti organisaatiorakenteenne ja taustatietojenne mukaisesti.

Innostamme, osallistamme ja vastuutamme käyttäjiä henkilökohtaisilla tulosnäkymillä.

Synnytämme yhteistä ymmärrystä mahdollistamalla keskustelun tuloksista suoraan palvelussa.

Tarjoamme edistykselliset analysointityökalut, joita esihenkilöt voivat itse käyttää.


Get Started

Tekoäly analysoi ja antaa toimintasuosituksia

Tekoäly analysoi ja antaa toiminta-suosituksia

Tekoäly analysoi ja antaa toiminta-suosituksia

Dataa on paljon ja aikaa vähän. Palvelu esittää tulokset kiteytetysti ja antaa toimintasuositukset asioihin tarttumiseksi. Johtajille alunperin rakennettu tulosnäkymä tarjoaa hyvän tilannekuvan muutamassa sekunnissa.

Get Started

Upeita asiakkaitamme


Helsingin kaupunki - Fiilari


Helsingin kaupungilla (henkilöstö 38 000) järjestetään joka toinen vuosi Kunta10 -henkilöstötutkimus ja joka toinen vuosi Fiilari -henkilöstötutkimus. Jälkimmäinen toteutetaan Vibemetricsin kanssa.

Fiilari-tutkimus on suunniteltu alusta alkaen yhdessä Helsingin kaupungin ja Vibemetricsin asiantuntijoiden kesken. Kyselyyn otettiin yli 100 kysymystä, joiden avulla tutkitaan yli 40 teemaa. Osa kysymyksistä ja teemoista on samoja kuin Kunta10:ssä, osa taas seuraa asioita, joita Kunta10:ssä ei ole. Teemojen taustalla olevat summamuuttujat on rakennettu yhdessä eri mitattavien asioiden painoarvo huomioiden.

Myös kyselyn tulosnäkymä luotiin yhdessä. Jokainen vastaaja saa henkilökohtaiset tuloksensa heti henkilöstökyselyyn vastaamisen jälkeen. Vibemetrics-palveluun on tuotu tuloksia edellisistä henkilöstökyselyistä ja Kunta10 -stä, jotta vertailua vuosien välillä on pystytty tekemään heti alusta alkaen.


Mikko on nörtti sanan kaikissa upeissa merkityksissä. Ennen paneutumistaan henkilöstön mittaamisen ja kuuntelemisen saloihin hän on tehnyt mittavan uran ohjelmistokehittäjänä. Erään kerran hän sai työskennellä oikein erityisen hyvän tiimin kanssa. Tällä tiimillä oli tapana seurata  projektin etenemistä koskevien mittareiden ohella fiilistä, ja fiiliksellä vieläpä näytti oleva merkittävä vaikutus siihen, miten työ eteni. Ja siitä se ajatus sitten lähti!HUS Johtamissyke

HUS:lla kehitetään johtamista Vibemetrics-alustalla toteutettavan “Johtamissykkeen” avulla. Johtamissykkeen kysymykset on muotoiltu selvittämään, vastaako johtaminen arjessa johtamiselle asetettuja tyylillisiä ja sisällöllisiä tavoitteita. Johtamissyke sisältää alaisille osoitetut kysymykset, tulosten näyttämisen SWOT-analyysi -tyyppisellä näkymällä, josta on helppo poimia omat vahvuudet ja kehitystarpeet, sekä kehitystoimenpiteiden asettamisen ja niiden seurannan. Johtamissyke on siis ensisijaisesti esihenkilöiden ja johtajien työkalu oman johtamisensa kehittämiseen. Työkalu toimii hyvin, sillä kyselyn tulokset paranevat koko ajan.


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?