365PALAUTE JOHTAMISEN KEHITTÄMISEKSI

360 palaute on tunnettu ja tehokas työkalu johtamisen kehittämiseen. Se kertoo johtajalle hänen vahvuutensa ja heikkoutensa ympärillä olevien ihmisten silmin ja tarjoaa näin laajemman tilannekuvan johtajana kehittymisen tueksi.

Kaiken kehityksen a ja o on jatkuvuus. 

Pienetkin askeleet vievät pitkälle, kun niitä otetaan koko ajan. 

Sen takia me Vibemetricsillä olemme luoneet 360 palautteesta jatkuvan, ympärivuotisen palvelun johtamisen kehittämisen tueksi: 365Palautteen.

365PALAUTE korostaa vahvuuksia

Jokaisen johtajan tulee osata perusasiat johtamisesta. Todelliset helmet kuitenkin syntyvät siitä, että ihminen tunnistaa omat erityisvahvuutensa ja oppii rakentamaan johtamistyönsä näiden päälle.

 

Vakioitu kysymyspatteristomme kattaa keskeiset johtamisen osa-alueet ja varmistaa perustason toteutumisen. Kysymyspatteristollemme ainutlaatuista on se, että se auttaa johtajaa tunnistamaan omat erityisvahvuutensa ja kehittämään omaa johtamistyötään niitä maksimaalisesti hyödyntäen. Onnelliset, kukoistavat johtajat saavat muutkin loistamaan työssään.

 

Tarvittaessa myös autamme räätälöimään teille omat kysymykset strategianne, johtamisen periaatteidenne tai arvojenne pohjalta.

365PALAUTE luo oppimiskulttuuria

 

365Palaute auttaa johtajia ja esihenkilöitä kehittymään vuoden jokaisena päivänä. 

 

Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla organisaation johtamislupauksen yksilön erityisvahvuuksiin ja luo jokaiselle johtajalle henkilökohtaisen kehityspolun. 

 

365Palaute vahvistaa työyhteisön keskinäistä luottamusta ja keskustelukyvykkyyttä ja auttaa johtajia toimimaan esimerkkinä jatkuvan oppimisen kulttuurin luomiseksi. 

 

Haluatko kuulla lisää?